Over ons, over Cover-lvv

Cover-LVV is ontwikkeld met het doel om aantrekkelijke verzekeringen voor zelfstandige vertrouwenspersonen aan te bieden. LVV-leden genieten hiermee bijzondere voordelen; op maat gemaakte professionele verzekeringen tegen een aantrekkelijke premie.

Cover-LVV is een onderdeel van Blue Risk Collectieve Verzekeringen en is gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Cover-LVV is de handelsnaam waaronder wij de verzekeringen voor LVV verzorgen. Vertrouwenspersonen vinden hier bovendien meer relevante verzekeringen.

Blue Risk Collectieve Verzekeringen  heeft de ambitie om passende en aantrekkelijke verzekeringen op een innovatieve en efficiente manier aan te bieden. Daarom zoeken wij samenwerking met partners zoals beroepsverenigingen en verzekeraars.

Onze collega's hebben ieder een eigen specialisatie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en collectiviteiten voor beroepsorganisaties. Onze ervaring en expertise stelt de beroepsorganisatie in staat om aantrekkelijke collectieve verzekeringen aan haar leden te bieden. Cover-LVV plaatst het belang van de leden voorop.

 

Aantal online collectiviteiten voor beroepsorganisaties

23,0

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers 2018)

3.654

Aantal verzekerden

1.950

Aantal landen actief

1

 

 

Wenst u de Nieuwsbrief te ontvangen?

Ja, ik meld mij hier graag aan voor de nieuwsbrief over beroepsaansprakelijk voor de vertrouwenspersoon.