Content met Verzekeringen Verzekeraar .

Verzekeraar

Chubb

Met een team van professionele acceptanten biedt Chubb innovatieve en op maat gemaakte verzekeringsprogramma's aan voor specifieke branches, zoals voor zakelijke dienstverleners zoals vertrouwenspersonen, coaches, arbeidsdeskundigen maar ook voor de belastingadviseur, accountant, e.d.

Daarnaast biedt Chubb "stand alone" producten, zoals brand-, aansprakelijkheids- en transportverzekeringen voor specifieke doelgroepen, zoals bijvoorbeeld metaalbewerkingsbedrijven, multinationale ondernemingen, zorginstellingen, uitgeverijen, moderne hotels, waterleidingbedrijven en de drankenindustrie. Kenmerkend voor deze producten is dat dat deze standaard dekkingen bevatten die ontbreken of zelfs expliciet zijn uitgesloten bij de in de markt algemeen gangbare verzekeringspolissen.

Verder ontwikkelt Chubb samen met bedrijven programma's ter bescherming van hun directie, bestuurders en commissarissen tegen de kosten van procedures voortvloeiend uit bijvoorbeeld directiebesluiten, vermeende fouten, ontslagprocedures en onjuiste informatieverschaffing, maar ook tegen bedrijfsmatige crises als ontvoering en afpersing.

 

In aanvulling op de verzekeringsdekking bieden wij onze klanten een variëteit aan diensten om hen te helpen potentiële risico's te onderkennen, in kaart te brengen en te verminderen. Van ongevallenverzekeringen tot bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen tot een wereldwijde dekking voor goederen tijdens tranport, Chubb biedt bedrijven een ruime keuze aan mogelijkheden zich te verzekeren.

Chubb European Group Limited

Marten Meesweg 8-10
3068 AV Rotterdam
0800-22 55 223

Wegalaan 43
2132 JD Hoofddorp
+31 (0)23 5661800

  •  
  •  
     
     
  •